Bloemenzaden

Zaden uit Zalk ontstond vanuit hobby en passie en is uitgegroeid tot een kleinschalige bloemenkwekerij met zaden oogst uit eigen pluktuin en bloementuin.

De bloemen kweek ik met liefde en respect voor -en in samenwerking met- de natuur. Onbespoten dus! Schone bloemen voor bestuivers om zich mee te voeden. En na de bloei schone zaden om te oogsten en dit bloemen feest op andere plekken uit te laten zaaien.

Zakjes zaden uit zalk op tuintafel

ZADENWINKEL IS MOMENTEEL GESLOTEN

Het nieuwe bloemenseizoen is begonnen. Tussen mei en september worden de zaden ervan geoogst en handmatig geschoond. In september gaat de zadenwinkel weer open met verse oogst.

 

Je kan nu nog op deze pagina terecht voor zaai informatie per betreffende soort. Maar niet meer voor bestellingen. Blijf via de nieuwsbrief op de hoogte van het laatste nieuws en groene tips.

Kan je wel wat hulp gebruiken bij het opkweken van bloemen en aanleggen van een natuurvriendelijke pluktuin?                  Misschien is mijn online cursus pluktuinieren dan wat voor jou. In overzichtelijke video’s neem ik je stap voor stap mee in het proces van zaadje tot jouw zoemende bloemen oase. Inclusief vragen stellen en bonus video’s over Dahlia’s stekken en je eigen zaden oogsten.  Meer info hierover lees je op de website.

Let op: Bestellingen kunnen alleen verstuurd worden naar adressen in Nederland.