Bloemenzaden

Zaden uit Zalk, dat zijn insecten trekkende, schone bloemenzaden. Wil je een pluktuintje aanleggen of gewoon meer bloemen in je tuin, dan ben je hier aan het goede adres. Het assortiment bestaat uit zowel zaden voor vaste planten als eenjarige bloemen. Deze eenjarigen zijn vooral heel geschikt voor een pluktuin. Hieronder geef ik per soort informatie over de kenmerken van de bloem en over het zaaien ervan.
 
Bestellen kan door een bericht te sturen via het contact envelopje. Wanneer iets niet meer beschikbaar is staat dat aangegeven. De bloemenzaden kosten 2,50 per zakje en worden in een kleurrijke enveloppe naar je toegestuurd. Een groen feestje op je deurmat! Verzendkosten zijn afhankelijk van gewicht tussen de 1,00 en 3,00 euro. 
 
Volg je me al op instagram? Daar deel ik regelmatig foto’s van (de bloemen in) mijn pluktuin. Zo kun je meekijken in de wereld van het groeien en bloeien en deel ik tips om zelf aan de slag te gaan. Op naar meer biodiversiteit in de tuin en een mooi zelfgeplukt boeket op jouw tafel!

Op deze pagina geef ik per soort informatie over de kenmerken van de bloem en over het zaaien ervan.